Bestill gratis befaring

 
Navn *
Navn
 
 
 

Ofte Stilte Spørsmål

 • Jeg trenger hjelp med fasade- og balkongrehabilitering
  Oslo Murmesterbedrift AS har lang erfaring med utvendig murarbeid, og jobber med alt fra nye puss-systemer, til antikvarisk rehabilitering. Når man skal utbedre eldre fasader er det viktig å ha produktkjennskap og erfaring for å velge rett rehabiliteringsmetode. Materialvalg og utførelse må være av riktig kvalitet, og ha riktig kjemisk sammensetning, for at samspillet mellom gammelt underlag og nye produkter skal fungere i lang tid. Ta kontakt i dag for en gratis befaring.

 • Jeg trenger en murer?
  Murerfaget har lange tradisjoner, og er et håndverk som krever presisjon og god materialforståelse. Oslo Murmesterbedrift har over 20 egne ansatte murere, som er svært dyktige på mur-, puss- og flisarbeid. Vi bruker mye tid og ressurser på å gjøre våre ansatte best mulig, i form av kurs og fagsamlinger. Oslo Murmesterbedrift består av murere med mesterbrev og svennebrev. Vi er også godkjent lærebedrift og tar årlig inn flere lærlinger.

 • Jeg trenger en totalentreprenør?
  Moderne byggeprosjekter er regulert i en rekke lovverk, standarder og normer. Ikke alle har nødvendig kunnskap, eller tid, til å detaljstyre et byggeprosjekt. Ved hjelp av vår faglige kompetanse og erfaring kan vi tilby komplett prosjektstyring, som totalentreprenør. Det vil si at vi tar ansvar for alle nødvendige søknader og prosjektering, og kontraherer og styrer alle fag i prosjektet, fra snekkeren til elektrikeren. Slik får du som byggherre kun en kontraktspart å forholde deg til, som gir deg en totalleveranse. Våre prosjektledere har mange års erfaring med totalentrepriser og prosjektstyring, fra store og små prosjekter.

 • Jeg trenger hjelp med piperehabilitering
  Enten du har fått fyringsforbud, eller om du ser at skorsteinen trenger rehabilitering, kan vi hjelpe deg. Oslo Murmesterbedrift AS har to egne «pipe-team» med egne ansatte som nesten utelukkende driver med piperehabilitering. De er årlig innom flere hundre leiligheter for montering av ildsted og rehabilitering av piper, og har gode rutiner for informasjon og nøkkelhåndtering. Les mer om metoder for piperehabilitering på våre nettsider, eller kontakt oss for en gratis befaring.