Mange spennende prosjekter i gang

Skjermbilde 2018-09-19 kl. 16.37.58.png

Våren kom endelig, og dermed også oppstarten av flere nye spennende prosjekter.

Oslo Murmesterbedrift er en av få prekvalifiserte entreprenører hos de store boligbyggerlagene i Oslo-området, på bakgrunn av kvalitet i utførelse over tid, økonomisk soliditet og god kompetanse i alle ledd.

Blandt prosjektetene som nå går er:

- Boligsameiet Herregårdsterrassen: Fasaderehabilitering av puss på siporex, betongrehabilitering av terrasser, samt utskifting av vinduer. På oppdrag for USBL.

- Oscars gate 4: rehabilitering av fasade. Bygget er på Byantikvarens gule liste, og står oppført som kommunalt listeført i vernestatus. På oppdrag for OBOS Prosjekt.

- Hosle Bolighus Boligsameie. Flislegging av balkonger på oppdrag fra Asker og Bærum Boligbyggerlag (ABBL).

- Fagerborggata 6: Betongrehabilitering av 2 500 m2 fasade på Majorstuen. Hele fasaden skal rehabiliteres, samt at balkongene skal utbedres.

- Parkveien 9: rehabilitering av fasade. Bygget er på Byantikvarens gule liste, og står oppført som kommunalt listeført i vernestatus. 

- Frognerbadet: betongrehabilitering, støp- og flisarbeider i forbindelse med rehabiliteringen av bassengene. Byggherre er Oslo Kommune.

Vi har kapasitet til flere prosjekter, så ta kontakt for en gratis befaring, hvor vi finner riktig behandling, til riktig pris:

Tlf: 22 12 00 51 og e-post: post@oslomurmester.no

Thomas Moen