Ministerbesøk på byggeplass

Skjermbilde 2018-09-19 kl. 16.42.01.png

For en dag! I forbindelse med engasjementet og arbeidet vi og vår søsterbedrift, Oslo Entreprenørbedrift AS, gjør for å få flere folk i arbeid, og til fagbrev, fikk vi i går besøk av selveste statsminister Erna Solberg, kulturminister Trine Skei Grande og finansminister Siv Jensen.

I samarbeid med NHO - Næringslivets Hovedorganisasjons "Ringer i Vannet"-program, har vi nå ansatt fire svært dyktige mennesker som er kjemperessurser for våre bedrifter. Ringer i Vannet kobler sammen personer som av ulike årsaker har falt utenfor arbeidslivet med bedrifter. Hull i CVen, manglende skolegang eller funksjonsnedsettelse er ikke noe hinder for å bli en en dyktig håndverker, så lenge vi som entreprenører gir de sjansen.

Det var utrolig gøy å høre Erna, Siv og Trines engasjement for denne saken! Takk for praten, og velkommen tilbake!

Les mer om saken i Aftenposten og i Byggeindustrien

Thomas Moen